Editorial Team
Editor-in-Chief
Tiziana Andina
Editorial Board
Carola Barbero, Executive Editor
Elena Casetta & Vera Tripodi, Managing Editor
Francesco Camboni
Davide Dal Sasso
Gabriele Gava
Erica Onnis
Gloria Sansò
Enrico Terrone
Giuliano Torrengo
Advisory Board
Chair: Maurizio Ferraris, University of Turin
Tiziana Andina, Università di Torino
Alessandro Arbo, Université de Strasbourg
Marco Belpoliti, Università di Bergamo
Mauro Carbone, Università di Milano
David Carrier, Indipendent scholar
Roberto Casati, Institut Jean Nicod, Paris
Jean-Pierre Cometti †, Université de Provence
Arthur C. Danto †, Columbia University (New York)
Stephen Davies, The University of Auckland
Mario De Caro, Università di Roma Tre
Pina De Luca, Università di Salerno
Fabrizio Desideri, Università di Firenze
Giuseppe Di Giacomo, Università di Roma “La Sapienza”
Günter Figal, University of Freiburg
Grahm Harman, American University in Cairo
Pietro Kobau, Università di Torino
Jerrold Levinson, University of Maryland
Giovanni Lombardo, Università di Messina
Armando Massarenti, Università di Bologna
Giovanni Matteucci, Università di Bologna
Pietro Montani, Università di Roma “La Sapienza”
Jacques Morizot, Université de Provence
Frédéric Nef, Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales, Paris
Mario Perniola †, Università di Roma “Tor Vergata”
Nicola Perullo, Università di Scienze Gastronomiche, Pollenzo
Lucia Pizzo Russo †, Università di Palermo
Roger Pouivet, Université de Nancy
Luigi Russo †, Università di Palermo
Amie Thomasson, University of Miami
Salvatore Tedesco, Università di Palermo
Achille Varzi, Columbia University (New York)
Nicla Vassallo, Università di Genova
Stefano Velotti, Università di Roma “La Sapienza”