Editor

Maurizio Ferraris

Editorial Committee

Tiziana Andina, Università di Torino

Alessandro Arbo, Université de Strasbourg

Marco Belpoliti, Università di Bergamo

Mauro Carbone, Università di Milano

David Carrier, Indipendent scholar

Roberto Casati, Institut Jean Nicod, Paris

Jean-Pierre ComettiUniversité de Provence

Arthur C. Danto Columbia University (New York)

Stephen Davies, The University of Auckland

Mario De Caro, Università di Roma Tre

Pina De Luca, Università di Salerno

Fabrizio Desideri, Università di Firenze

Giuseppe Di Giacomo, Università di Roma “La Sapienza”

Günter Figal, University of Freiburg

Grahm Harman, American University in Cairo

Pietro Kobau, Università di Torino

Jerrold Levinson, University of Maryland

Giovanni Lombardo, Università di Messina

Armando Massarenti, Università di Bologna

Giovanni Matteucci, Università di Bologna

Pietro Montani, Università di Roma “La Sapienza”

Jacques Morizot, Université de Provence

Frédéric Nef, Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales, Paris

Mario Perniola, Università di Roma “Tor Vergata”

Nicola Perullo, Università di Scienze Gastronomiche, Pollenzo

Lucia Pizzo Russo Università di Palermo

Roger Pouivet, Université de Nancy

Luigi Russo, Università di Palermo

Amie Thomasson, University of Miami

Salvatore Tedesco, Università di Palermo

Achille Varzi, Columbia University (New York)

Nicla Vassallo, Università di Genova

Stefano Velotti, Università di Roma “La Sapienza”